Probna usluga

Probna usluga

Gubitak zuba ili više njih, za pacijenta predstavlja smanjenu razinu kvalitete života, gubitak samopouzdanja, probleme pri svakodnevnim aktivnostima, smanjenje žvačne funkcije i na kraju, gubitak zuba, za pacijenta znači manje osmijeha u svakodnevnom životu.

Dentalna implantologija bavi de ugradnjom dentalnih implantata u bezubu kost gornje i/ili donje čeljusti, a svakodnevnim razvijanjem postaje najbolje rješenje za bezube pacijente. Budući da je izrađen od biokompatibilnog materijala, kod pacijenata ne izaziva neželjene reakcije. Dentalni implantati smatraju se najboljom zamjenom za prirodni zub.

Što je dentalni implantat?

Implantat je visoko kvalitetan biokompatibilan titanski vijak koji se ugrađuje u kost kao zamjena korijena izgubljenog zuba, a služi kao osnova za zubni nadomjestak.

 

Koje su prednosti dentalnog implantata?

 • dugovječnost
 • kvaliteta
 • vraćanje funkcionalne i estetske uloge zuba
 • pacijentu vraća samopouzdanje i podiže razinu kvalitete života
 • jednostavno održavanje oralne higijene nakon ugradnje
 • bezbolna ugradnja i jednostavniji oporavak u odnosu na druge stomatološke terapije

 

Postupak ugradnje dentalnog implantata?

Postupak se odvija u dvije faze. U prvoj se dentalni implantat ugrađuje u čeljusnu kost, a nakon što s njom sraste (3 do 6 mjeseci), na dentalni implantat stavlja se protetski dio. Proces ugradnje u potpunosti je bezbolan i odvija se pod lokalnom anestezijom.

 

Tko je kandidat za implantološku terapiju?

Kandidati su svi pacijenti koji su izgubili zub, a imaju dovoljan volumen čeljusne kosti za ugradnju implantata. Kako bi se utvrdio tko je kandidat za ugradnju dentalnog implantata, potrebno je napraviti prvi pregled i dijagnostičku obradu.

Tko je kandidat za implantološku terapiju?

Kandidati su svi pacijenti koji su izgubili zub, a imaju dovoljan volumen čeljusne kosti za ugradnju implantata. Kako bi se utvrdio tko je kandidat za ugradnju dentalnog implantata, potrebno je napraviti prvi pregled i dijagnostičku obradu.

Želim znati više

Pošaljite upit

All on four

All on four je postupak ugradnje implantata u bezubu čeljust. Odvija se u dvije faze. U prvoj fazi se u bezubu čeljust ugrađuju dentalni implantati, koji služe kao osnova za fiksni protetski rad. U drugoj fazi (nakon sraštavanja implantata i čeljusne kosti), ugrađuje se fiksni protetski rad.

Postupak je u potpunosti bezbolan, a pacijentima se u roku od 24 sata daju privremeni zubi, što im omogućuje normalno funkcioniranje do završne faze rada. Proces oseointegracije (stvaranje nove kosti oko implantata) traje 4-6 mjeseci i nakon toga se pristupa izradi trajnog protetskog rada.

 

Zašto All on four metoda u našoj ordinaciji?

 • vrhunski tim stručnjaka
 • kvalitetan materijal
 • bezbolan postupak ugradnje
 • brz oporavak
 • zdrav i lijep osmijeh

Koraci (postupak) ugradnje:

 1. Prvi pregled i dijagnostička obrada
 2. Ugradnja dentalnih implantata
 3. Ugradnja protetskog djela
 4. Predivan osmijeh

 

Tko je kandidat za All on four?

Svi pacijenti s dovoljnim volumenom čeljusne kosti. Ako pacijent nema dovoljan volumen čeljusne kosti, radi se postupak nadogradnje kosti (augmentacija zubne kosti/sinus lift).

Želim saznati više

Pošaljite upit

All on six


 

Koja je razlika između All on four i All on six metode?

Za razliku od All on four metode, u All on six metodi se na šest dentalnih implantata ugrađuje fiksni protetski rad. Stomatolog će na temelju pregleda i dijagnostičke obrade utvrditi jeste li kandidat za All on four ili All on six metodu.

Postupak ugradnje je bezbolan, odvija se pod lokalnom anestezijom, a proces oporavka brz i ugodniji u odnosu na druge stomatološke terapije.

 

Kolika je dugovječnost rada nakon ugradnje?

Dugovječnost ovisi o redovitom i pravilnom održavanju oralne higijene i o redovitim odlascima na stomatološke kontrole.

Galerija

Imate li pitanje za nas?

Pošaljite upit

Naši pacijenti o nama

Dogovorite svoj pregled već danas

S povjerenjem nam se javite s upitom, a naš stručni tim javit će vam se u najkraćem mogućem vremenu. Najbrži način kako doći do odgovora je ispunjavanje kontakt forme.

Načini plaćanja

 • Maestro, Visa (ZABA) 2-24 rata beskamatno
 • Mastercard (ZABA) 2-36 rata beskamatno
 • Maestro, Visa (PBZ tek. račun) 2-12 rata beskamatno
 • PBZ Visa (Amex) 2-6 rata beskamatno
 • Diners 2-12 rata beskamatno

Kontaktirajte nas

  Priložite RTG snimku