Invisalign

Invisalign terapija je ortodontska terapija ispravljanja zuba pomoću prozirnih udlaga

Invisalign udlage za ispravljanje zubi izrađene su od SmartTrack materijala – glatke, prozirne plastike – koja pomiče zube. Nakon što Invisalign stomatolog potvrdi da ispunjavate uvjete terapije, snimit će fotografije, rendgenske i digitalne snimke ili uzeti otisak zuba. Pomoću njih će se stvoriti ClinCheck® 3D plan tretmana terapije, osmišljen samo za vas. Nakon toga izrađuju se setovi individualiziranih udlaga, koje se preporučuje nositi 22 sata dnevno.

Invisalign sustav upotrebljava 3D računalnu tehnologiju koja
omogućava pacijentima pogledati plan tretmana od početka do kraja prije nego
započnu s terapijom. Vrijeme tretmana
ovisi o složenosti vašeg slučaja. Točna cijena Invisalign terapije određuje se na osnovu: složenosti vašeg slučaja,  dužine terapije, dobi. Zakažite pregled kako biste dobili točnu cijenu vaše Invisalign terapije.

Kontrole ?

Svakih 6-8 tjedana posjećivat ćete stomatologa koji će pratiti napredak i dati novi set udlage za ispravljanje zubi.

Što nakon terapije?

Nakon završetka plana terapije trebat ćete nositi reteiner ili retencijsku udlagu koja će održavati postojeće stanje i vaš novi osmijeh.

Koje su prednosti Invisalign terapije ?

Invisalign udlage za ispravljanje zubi gotovo su nevidljive i obično ih nitko ne primijeti dok ih nosite.

Udlage za ispravljanje zubi možete jednostavno ukloniti iz usta, stoga tokom tretmana možete normalno jesti i piti. Udlage za ispravljanje zubi također možete ukloniti kako bi četkali i očistili zube koncem i tako održavali normalnu oralnu higijenu.

Za razliku od tradicionalnih fiksnih aparatića, nema metalnih bravica ili žica koje često znaju smetati pacijentima, stoga je skraćeno vrijeme prilagodbe na ortodontsku terapiju.

I konačno, Invisalign sustav omogućava vam da pogledate virtualne rezultate i plan tretmana prije nego počnete s terapijom tretman, stoga možete vidjeti kako će vaši zubi izgledati nakon što ste gotovi s terapijom.https://ordinacijanaka.hr/wp-content/uploads/2020/08/EN_1_V2-1.mp4#t=0.5

Želite vidjeti kako bi i Vaš osmijeh mogao izgledati nakon tretmana? Skenirajte QR kod ili slijedite direktan link.Link

Imate li pitanje za nas?

Pošaljite upit

Naši pacijenti o nama

Dogovorite svoj pregled već danas

S povjerenjem nam se javite s upitom, a naš stručni tim javit će vam se u najkraćem mogućem vremenu. Najbrži način kako doći do odgovora je ispunjavanje kontakt forme.

Načini plaćanja

  • Maestro, Visa (ZABA) 2-24 rata beskamatno
  • Mastercard (ZABA) 2-36 rata beskamatno
  • Maestro, Visa (PBZ tek. račun) 2-12 rata beskamatno
  • PBZ Visa (Amex) 2-6 rata beskamatno
  • Diners 2-12 rata beskamatno

Kontaktirajte nas

    Priložite RTG snimku