Estetika lica

Estetika lica

Starenjem naša koža gubi svoj volumen i svoju elastičnost. Na licu se zbog toga postepeno pojavljuju bore. One su posljedica opadanja razine hijaluronske kiseline u koži, gubitka kolagena i potkožne masnoće. To dovodi do umornog i obješenog izgleda lica. Za vraćanje svježine izgleda lica i izgubljenog volumena danas se primjenjuju neinvazivni estetski tretmani.

Želim znati više

Pošaljite upit

Hijaluronski dermalni fileri

Hijaluronski dermalni fileri sadrže hijaluronsku kiselinu, koja se prirodno nalazi u našem organizmu. Njihova uloga je nadomještanje izgubljene hijaluronske kiseline, koja privlačenjem i zadržavanjem vode održava hidrataciju kože te potiče proizvodnju kolagena. Rezultat takvog djelovanja je svježije, rehidrirajuće i zategnutije lice. Dermalni fileri koriste se za popunjavanje nazolabijalnih bora (od nosa prema usnama), perioralnih bora (bore oko usana, tzv.pušačke bore), periorbitalnih bora (bore s vanjske strane očiju), podizanje lifting jagodica, povećanje usana.

Postupak aplikacije dermalnih filera: na očišćeno područje lica koje će se tretirati stavi se anestetska krema kako bi tretman prošao što bezbolnije. Nakon njegovog brzog djelovanja, anestetik se ukloni i u područje pod kožu ubrizgava se filer. Rezultati zahvata odmah su vidljivi, a mogu trajati između 6 i 12 mjeseci. Sami postupak traje 30-60 minuta, a oporavka gotovo nema. Nuspojave koje se mogu pojaviti su crvenilo od uboda koje se povuče isti dan,a podljev i otok rjeđe se pojavljuju i povlače se nakon nekoliko dana.

Prp tretman (Platet Rich Plasma)

Prp-plazma bogata trombocitima potpuno je prirodan tretman koji se temelji na vašoj krvnoj plazmi. Riječ je o pomlađivanju matičnim stanicama. Nakon vađenja krvi u ordinaciji, krv se centrifugira u posebnom stroju kako bi se plazma odvojila od ostalih sastojaka krvi.

Plazma je bogata trombocitima koji sadrže faktore rasta i stimuliraju stvaranje matičnih stanica, kolagena te krvnih žila. Tretman se izvodi 3 puta unutar 4 do 6 tjedana, a rezultati tretmana su osvježeno lice, poboljšani izgled kože i smanjena vidljivost bora koji mogu biti postojani 12-24 mjeseci.

Imate li pitanje za nas?

Pošaljite upit

Naši pacijenti o nama

Dogovorite svoj pregled već danas

S povjerenjem nam se javite s upitom, a naš stručni tim javit će vam se u najkraćem mogućem vremenu. Najbrži način kako doći do odgovora je ispunjavanje kontakt forme.

Načini plaćanja

  • Maestro, Visa (ZABA) 2-24 rata beskamatno
  • Mastercard (ZABA) 2-36 rata beskamatno
  • Maestro, Visa (PBZ tek. račun) 2-12 rata beskamatno
  • PBZ Visa (Amex) 2-6 rata beskamatno
  • Diners 2-12 rata beskamatno

Kontaktirajte nas

Priložite RTG snimku