O nama

O nama

Ordinaciju dentalne medicine Janko Naka osnovao je dr.med.dent. Janko Naka prije više od 25 godina i od tada se konstantno razvija, prati svjetske stomatološke trendove, koristi najmoderniju tehnologiju i suvremene metode rada.
 
O svim zahvatima cijeli tim, predvođen doktorom Jankom Nakom razmišlja stručno, profesionalno, a osim što se svakom pacijentu pristupa na individualan način, svaki put do lijepog osmijeha, započinje entuzijazmom i optimizmom.

Najsuvremenija opremljenost ordinacije omogućuje brzu dijagnostiku što znači i brzo reagiranje do savršenog zdravlja pacijentovih zubi, što ima veliki utjecaj na cjelokupni život. Slušamo želje i potrebe naših pacijenata, u terapiju ugrađujemo njihovu osobnost i karakter, a rezultat je više od 10 000 unikatnih osmijeha koji su izašli iz naše ordinacije. Našu stručnost, motiviranost i izgrađenost dobrih odnosa s pacijentom, potvrdili su i sami pacijenti izborom “najdoktora” 2016., 2017., 2018., i 2019. godine.


 

Janko Naka, dr.med.dent.

Doktor dentalne medicine Janko Naka, otvorio je svoju privatnu ordinaciju prije više od 25 godina. Osim formalne edukacije, konstantno se educira na raznim kongresima, seminarima i tečajevima, koji mu omogućuju nadogradnju znanja, praćenje noviteta u dentalnoj medicini i pružanje vrhunske usluge pacijentima.

Tamara Sitaš, dr.med.dent.

Doktorica Tamara završila je formalno obrazovanje na Stomatološkom fakultetu i nastavila se razvijati kroz brojne edukacije. Redovito prati svjetske trendove u stomatologiji i usavršava svoj rad, a završila je i CS Ortoseminars. Pacijentima koji dođu u ordinaciju može napraviti sve kako bi im vratila zdrav i lijep osmijeh na lice.

Mihaela Miličević, dr.med.dent.

Nakon završenog formalnog obrazovanja, doktorica Mihaela se zapošljava te kroz praksu, ali i konstantnu edukaciju nastavlja usavršavati svoj rad. Zaljubljena je u stomatologiju, bitan joj je odnos povjerenja s pacijentima i zato svakodnevno istražuje kako se na više polja može dodatno educirati i biti što bolja doktorica.

Marija Huđin, dentalni asistent

Nakon što je 1989. godine završila srednju školu za medicinske sestre, zapošljava se u KB Merkur, a 2002. godine dolazi u Ordinaciju dentalne medicine Janko Naka. Od 2015. godine članica je Hrvatske Komore Dentalne Medicine.

Ana Ferenčak, dentalni asistent

Dentalna asistentica Ana desna je ruka doktorima u ordinaciji, ali i omiljeno lice svim pacijentima. Izrazito je organizirana, fokusirana i zainteresirana za dodatna znanja iz područja dentalne medicine.

Marija Bagarić, dentalni asistent

Naša Marija je u ordinaciji krenula kao administrator i povezivala nas je s našim pacijentima. Želja za obrazovanjem i napretkom dovela ju je do dentalnog asistenta, za kojeg se i obrazovala. Sad je Marija spoj organiziranog administratora i vrijednog dentalnog asistenta, a mi smo izuzetno ponosni na nju.

Imate li pitanje za nas?

Pošaljite upit

Naši pacijenti o nama

Dogovorite svoj pregled već danas

S povjerenjem nam se javite s upitom, a naš stručni tim javit će vam se u najkraćem mogućem vremenu. Najbrži način kako doći do odgovora je ispunjavanje kontakt forme.

Načini plaćanja

  • Maestro, Visa (ZABA) 2-24 rata beskamatno
  • Mastercard (ZABA) 2-36 rata beskamatno
  • Maestro, Visa (PBZ tek. račun) 2-12 rata beskamatno
  • PBZ Visa (Amex) 2-6 rata beskamatno
  • Diners 2-12 rata beskamatno

Kontaktirajte nas

    Priložite RTG snimku